Bescherming tegen vlooien, teken en/of wormen

Het is belangrijk je hond tijdig te beschermen tegen parasieten, zoals vlooien, teken en wormen. Wij bieden op abonnementsbasis beschermingsmiddelen aan van goede kwaliteit. De door jou gekozen middelen vallen in de juiste dosering en precies op het juiste tijdstip bij jou op de deurmat. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is het middel aan je hond geven. Zo is jouw hond het hele jaar door beschermd en hoef jij er nooit meer aan te denken!

Jouw hond beschermd via je brievenbus

Adoptiehonden boxen

Je bent dolgelukkig met de komst van jouw adoptiehond. En je wil graag dat jouw hond zich snel thuis gaat voelen. Onze boxen zijn een perfecte ondersteuning hierbij.

Jonge hondenboxen

Drie boxen met superhandige producten die jou ondersteunen bij het opvoeden van een jonge hond (6 tot 24 maanden). Want dat is een hele klus en onze boxen helpen je daarbij.

Wenskaarten

Verras jezelf of iemand anders met deze superleuke sets hondenkaarten. Elke illustratie is uniek en tovert een glimlach op je gezicht. Alleen voor échte hondenbazen!!

Beschermingsmiddelen (abonnement)

Het is belangrijk je hond tijdig te beschermen tegen vlooien, teken en/of wormen. Stel hier zelf je abonnement samen en ontvang maandelijks de juiste dosering voor jouw hond.

Natuurlijke producten beschikbaar

Beschermingsmiddelen (losse producten)

Ben je op zoek naar beschermingsmiddelen, zonder onze maandelijkse service, dan kun je nu ook in onze webshop alle producten los aanschaffen. Overstappen op onze abonnementsservice kan altijd nog.

Natuurlijke producten beschikbaar

Oliën & supplementen

Een gezonde hond is zowel fysiek als mentaal in balans. Onze ondersteunende producten op natuurlijke basis, helpen jou en je hond bij specifieke problemen zoals jeuk, onrust of stramheid.

Natuurlijke producten beschikbaar

Hersenwerk

Een gezonde hond is ook mentaal een stabiele hond. Dit kun je bereiken door je hond naast fysiek bezig te laten zijn, ook aan het werk te zetten met zijn brein. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze snuffelmat.