Voordelig abonnement Eenvoudig opzegbaar Snelle lervertijd Hoge beoordeling
Beschermingsmiddelen bestellen

Bescherming tegen vlooien, teken en/of wormen

Het is belangrijk je hond tijdig te beschermen tegen parasieten, zoals vlooien, teken en wormen. Wij bieden op abonnementsbasis beschermingsmiddelen aan van goede kwaliteit. De door jou gekozen middelen vallen in de juiste dosering en precies op het juiste tijdstip bij jou op de deurmat. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is het middel aan je hond geven. Zo is jouw hond het hele jaar door beschermd en hoef jij er nooit meer aan te denken!

Jouw hond beschermd via je brievenbus

Uitgelichte producten (voorjaar)

Elke maand brengen we hier een aantal speciale producten onder de aandacht, passend bij het seizoen. Om de gezondheid en het welzijn van jouw hond ondersteunen.

Outdoor

Met onze outdoor accessoires van onder andere Kurgo, kun je met je hond lekker eropuit. Gezond en veilig genieten van het heerlijke buitenleven met je hond.

Fietsen

Met onze fietsaccessoires van onder andere Springer, kunnen je samen met je hond veilig op pad. Lekker genieten van een actief buitenleven samen met je hond.

Beschermingsmiddelen (abonnement)

Het is belangrijk je hond tijdig te beschermen tegen vlooien, teken en/of wormen. Stel hier zelf je abonnement samen en ontvang maandelijks de juiste dosering voor jouw hond.

Natuurlijke producten beschikbaar

Beschermingsmiddelen (losse producten)

Ben je op zoek naar beschermingsmiddelen, zonder onze maandelijkse service, dan kun je nu ook in onze webshop alle producten los aanschaffen. Overstappen op onze abonnementsservice kan altijd nog.

Natuurlijke producten beschikbaar

Oliën & supplementen

Een gezonde hond is zowel fysiek als mentaal in balans. Onze ondersteunende producten op natuurlijke basis, helpen jou en je hond bij specifieke problemen zoals jeuk, onrust of stramheid.

Natuurlijke producten beschikbaar

Hersenwerk

Een gezonde hond is ook mentaal een stabiele hond. Dit kun je bereiken door je hond naast fysiek bezig te laten zijn, ook aan het werk te zetten met zijn brein. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze snuffelmat.

Wenskaarten

Verras jezelf of iemand anders met deze superleuke sets hondenkaarten. Elke illustratie is uniek en tovert een glimlach op je gezicht. Alleen voor échte hondenbazen!!