Elke hond verzorgd. Ongeacht waar jouw adoptiehond vandaan komt, komt hij ineens in een compleet nieuwe situatie terecht. Een nieuwe plek om te leven en te slapen. En hij moet wennen aan (nieuwe) mensen om zich heen. De hond heeft zich er niet op kunnen voorbereiden. Hij wist het niet eens! 

In deze eerste ‘Welkom thuis’ fase is het dus vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw hond bij jou thuis kan landen. Je wil hem leren omgaan met al die nieuwe prikkels. Schrik, uitval uit angst, vluchtgedrag of bevriezen, allemaal gedragingen van een hond die niet helemaal op zijn gemak is. Die moeite heeft met nieuwe dingen, een nieuwe omgeving.  Dat proces kun je in het begin ondersteunen met dit mineralen- en kruidenmengsel. Het is een natuurlijk product met een rustgevende werking, wat je hond net iets sterker maakt om met zijn of haar omgeving om te gaan. Het stimuleert de aanmaak van serotonine in de hersenen en bevordert zo het slaappatroon en de geest. De vitamines en het magnesium verbeteren de weerstand en zorgen voor een beter hartritme.

In deze eerste ‘Welkom thuis’ fase is het dus vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw hond bij jou thuis kan landen.

Hoe werkt het?

De rustgevende werking van PUUR Tranquil, ondersteunt jouw adoptiehond bij het leren omgaan met alle prikkels die voortkomen uit zijn nieuwe situatie. Het is goed om te weten dat dit supplement een natuurlijke rustgever is die niet suf maakt. Omdat PUUR Tranquil helpt het koppie van je hond helder te houden, zonder te heftig te reageren op prikkels, kun je het direct goed inzetten bij het laten wennen van je hond aan zijn nieuwe thuis. Omdat het ook de concentratie bevordert, zal je dier beter opletten en begrijpen wat je bedoelt. Zo wordt deze eerste fase een positieve ervaring voor jullie beiden.

Als het erop aankomt geeft PUUR Tranquil rust en haalt het de scherpe kantjes van een situatie af. Doordat het dier niet suf wordt, zal hij zich vrij voelen om op de situatie te reageren. Met steun van de baas en de nodige stressverminderende maatregelen, zoals het creëren van een veilige plek voor het dier, kan hij veel beter met de situatie om gaan.

Het is goed om te weten dat dit supplement een natuurlijke rustgever is die niet suf maakt.

Dosering: wanneer en hoeveel?

De genoemde dosering op het etiket is slechts een indicatie en is aan te passen aan het soort hond, zijn conditie, lichaamsgewicht en natuurlijk de situatie. Het advies is om bij elke dosering minimaal twee dagen aan te kijken wat het doet voor jouw hond. Wordt hij rustiger, dan is het waarschijnlijk de juiste dosering. Merk je na drie dagen nog geen verandering dan mag je de dosering gerust wat ophogen. Wordt je hond echter slaperig of krijgt hij diarree, dan is de dosering te hoog. Kijk dus goed naar jouw hond en zijn reactie.

PUUR is een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat en paard. De producten zijn samengesteld op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De uitgebreide serie aan producten biedt een gezonde aanpak op het gebied van spijsverteringbewegingsstelselluchtwegenhuid en vachtvoortplanting en gedrag.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.