Waarom een adoptiehonden box?

Je bent dolgelukkig met de komst van jouw adoptiehond. De fase breekt aan waarin je jouw hond gaat leren kennen en waarin je hond de nieuwe wereld om zich heen moet gaan leren vertrouwen. Reken maar dat hij (of zij) daar veel tijd voor nodig heeft. En jij alle geduld die je in je hebt. Onze adoptiehonden boxen zijn precies voor dit eerste halfjaar tot jaar waarin je jouw hond thuis verwelkomt. Je gaat maximaal werken aan de vertrouwensband tussen jullie beide. De producten in onze boxen helpen daarbij.

“Wil jij graag de band met jouw adoptiehond in deze eerste fase goed opbouwen? Dan zijn onze boxen een mooi hulpmiddel voor jezelf en jouw maatje!”

Wij zijn Elke hond gezond

Wij Henry, Coen en Geneviève zijn drie hondenliefhebbers, die elkaar gevonden hebben in een gezamenlijke droom. En die droom is: alle honden in Nederland fysiek gezond en mentaal stabiel. Elke hond en baas in balans, dus samen lekker in je vel! Dat gunnen we iedere hondenbezitter toe. En wij hopen met Elke Hond Gezond daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Hondenbaasjes waarderen ons gemiddeld met een:
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Heb je een vraag over de Adoptiehonden boxen?

Kom in contact met één van onze hondenliefhebbers. We helpen je graag!