Eenvoudig opzegbaar Gratis verzending Elke maand op de deurmat

Advantix

Vergeet jij ook weleens op tijd je hond te behandelen met Advantix? Het moment dat je een teek op je hond vindt en je realiseert dat je toch wat te laat bent geweest met het aanbrengen van de diergeneesmiddelen. Dit is nu verleden tijd met de abonneeservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de Advantix-pipet elke maand thuis op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

1 minuut
30 september 2020

Productinformatie

Parasieten zoals vlooien, teken, luizen en vliegende insecten zijn meer dan alleen vervelend. Ze kunnen namelijk allergische reacties en huidontstekingen veroorzaken, tot bacteriële infecties leiden en besmetting met ziekten en andere parasieten in de hand werken.

Advantix doodt vlooien en teken bij contact. Dat betekent dus dat je hond niet gebeten hoeft te worden voordat de bestanddelen hun werk doen. Advantix werkt tegen zowel vlooien, teken, muggen, zandvliegen als stalvliegen. Het middel is verkrijgbaar als waterbestendige spot-on behandeling voor kleine honden, grote honden en puppy’s vanaf 7 weken oud. Het is een eenvoudige oplossing waarmee je je huisdier tot 4 weken tegen parasieten beschermt.

Waarom Advantix?

Het product Advantix  beschermt honden tegen zowel vlooien, teken, muggen, vliegen als luizen. Muggen of zandvliegen kunnen tijdens hun bloedmaaltijd gevaarlijke ziekten overbrengen zowel bij mens als bij dier. Daarom is het belangrijk te voorkomen dat de mug of de zandvlieg bijt, voornamelijk bij reizen naar Zuid-Europa. Bij enig contact zal het middel direct zijn werk doen en zal de vlo of teek gedood worden. Dus voordat de parasiet de hond kan bijten. Tot slot weert Advantix teken af en is het middel zelfs effectief als de hond nat wordt.

Hoe werkt het?

Advantix bevat 2 werkzame bestanddelen, imidacloprid en permethrine, die samen tegen vlooien, teken, muggen, zandvliegen, luizen en stalvliegen werken. Het middel wordt als een eenvoudige spot-on behandeling toegediend. Advantix blijft ook effectief als je hond nat wordt. Advantix is niet geschikt voor katten en mag uitsluitend bij honden worden gebruikt.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Bestel vandaag nog het pakket dat bij jouw hond past en ontvang de eerste maand gratis!

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Advantix zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond.
Met onze dienst is je hond niet alleen beschermd tegen vlooien, teken, luizen, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Wanneer je kiest voor dit pakket, krijg je ook eens per kwartaal een ontwormingstablet van Milbemax toegestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

Elke hond gezond werkt met de producten:


Hoe werkt het?

Kies een abonnement
en meld je aan

De eerste maand betaal je met iDEAL (daarna via automatische incasso)

Je ontvangt je eerste pakket binnen
4 werkdagen

Daarna vallen de producten elke maand automatisch op je deurmat

visual

Aanmelden

Selecteer een pakket en het gewicht van je hond.

Heb je meer dan 1 hond? Rond eerst je bestelling af en begin dan opnieuw met bestellen.

Stuur dit door naar een vriend

Ken je nog een hondenbaas die dit wel kan gebruiken? Stuur het door.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday