Voordelig abonnement Eenvoudig opzegbaar Snelle lervertijd Hoge beoordeling
Beschermingsmiddelen bestellen

Jouw hond beschermd via je brievenbus

De door jou gekozen beschermingsmiddelen vallen in de juiste dosering, op het afgesproken moment bij jou op de deurmat. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is het middel aan je hond geven. De verzendkosten zijn inbegrepen bij de abonnementsprijs. Stel zelf hier je abonnement samen en zie meteen wat het kost.

Hoe werkt een abonnement?

STAP 1 – Wie is je hond?

Informatie over je hond zorgt ervoor dat onze producten in de juiste dosering geleverd worden. En natuurlijk hebben we jouw gegevens nodig om te weten waar we de producten naartoe kunnen sturen en om de maandelijkse kosten voor het abonnement te incasseren.

STAP 2 – Kies je eigen producten

Je kunt zelf je abonnement samenstellen. Kies uit verschillende merken, wel of niet ontwormen, of een natuurlijk product. Je kunt ook zelf de frequentie bepalen. Elk abonnement bevat een middel tegen vlooien, teken en luizen. Je ziet hier meteen wat het kost.

STAP 3 – Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat jouw product op het juiste moment bij je in de brievenbus valt. Zo ben je altijd op tijd om je hond te beschermen. Voor dat we de middelen opsturen, incasseren we automatisch de maandelijkse abonnementskosten van jouw rekening.

STAP 4 – Makkelijk aanpasbaar

Je kunt je abonnement heel gemakkelijk aanpassen, pauzeren of stopzetten. Dit doe je eenvoudig door in te loggen op je persoonlijke account via onze website. Je kunt hier ook jouw persoonlijke gegevens wijzigen, bijvoorbeeld als je verhuist.

Abonnement

bescherming tegen vlooien, teken en wormen
Vanaf € 5,49 per maand
Op voorraad Voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Makkelijk opzegbaar 9,6 klantbeoordeling
Abonnement aanvragen
Abonnement aanvragen

Onze merken

klik op de logo’s voor meer informatie

Heb je een vraag over het abonnement?