Jouw hond altijd beschermd Eenvoudig opzegbaar
Bestel nu

Flea Free – een spot-on oplossing voor honden en werkt tegen vlooien en teken. Flea Free gaat tevens de ontwikkeling van de vlo tegen en verkleint hiermee de kans op herbesmetting.

Advantix – een snelwerkend middel met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen. Daarnaast werkt het afwerend tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.

STOP! Animal bodyguard – een 100% natuurlijk en hypoallergeenmiddel dat vlooien- en teken weert, waarmee het immuunsysteem niet verder geprikkeld wordt.

No worm pro – ontwormingstabletten, met als werkzame bestanddelen Milbemycine oxime en Praziquantel, werken tegen long- en hartworminfecties en bestrijdt zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen. Door de vleessmaak is de tablet makkelijk toe te dienen.

Milbemax – ontwormingstabletten, met als werkzame bestanddelen Milbemycine oxime en Praziquantel, werken tegen long- en hartworminfecties en bestrijdt zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen.

Panacur – ontwormingstabletten, met als werkzaam bestanddeel Fenbendazol is geschikt voor puppy’s. Daarnaast draagt dit middel bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia.

PUUR Natuur – deze middelen zijn 100% natuurlijk en het merk focust op gezondheid en het voorkomen van ziektes. Op dit moment bestaat ons aanbod uit: PUUR Spondy, Puur Hotspot, PUUR Tranquil en PUUR Pollen.