Eenvoudig opzegbaar Gratis verzending Elke maand op de deurmat

Fipralone Spot-On

Vergeet jij ook weleens op tijd je hond te behandelen met Fiplarone spot-on?
Het moment dat je een teek op je hond vindt en je realiseert dat je toch wat te laat bent geweest met het aanbrengen van de diergeneesmiddelen. Dit is nu verleden tijd met de abonneeservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de geneesmiddelen elke maand thuis op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

1 minuut
20 oktober 2020

Productinformatie

Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Fipralone spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien en teken.

Fipralone spot-on is een contactmiddel dat zich via de talg laag over het hele lichaam van de hond verspreid. Fipralone spot-on biedt bescherming tegen vlooien en teken.

Waarom Fipralone Spot-On?

Om te voorkomen dat jouw hond last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je iedere maand behandelt. Fipralone spot-on is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreidt. Fipralone spot-on biedt bescherming tegen vlooien tot 8 weken, tegen teken tot 4 weken.

Hoe werkt het?

Fipralone spot-on zit in een dropstop-pipet en is gemakkelijk aan te brengen. Deze pipet is uniek in de markt, en zorgt ervoor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen! Wanneer je het product aanbrengt, strijk je de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Fipralone spot-on direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapengaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Bestel vandaag nog het pakket dat bij jouw hond past en ontvang de eerste maand gratis!

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Fipralone spot-on zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond. Met onze dienst is je hond niet alleen beschermd tegen vlooien en teken. Wanneer je kiest voor dit pakket krijg je ook eens per kwartaal een ontwormingstablet van Milbemax toegestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

 

Hoe werkt het?

Kies een abonnement
en meld je aan

De eerste maand betaal je met iDEAL (daarna via automatische incasso)

Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Daarna vallen de producten elke maand automatisch op je deurmat

visual

Aanmelden

Selecteer een pakket en het gewicht van je hond.

Heb je meer dan 1 hond? Rond eerst je bestelling af en begin dan opnieuw met bestellen.

Stuur dit door naar een vriend

Ken je nog een hondenbaas die dit wel kan gebruiken? Stuur het door.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday