Flea Free spot-on

Vergeet jij ook weleens je hond op tijd te behandelen met Flea Free spot-on? Tot het moment dat je een teek op je hond vindt en je realiseert dat je toch wat te laat bent geweest met het aanbrengen van dit diergeneesmiddel. Dit is nu verleden tijd met de abonneeservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de Flea Free-pipet elke maand thuis op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

===

Productinformatie

Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Flea Free spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien en teken.

Flea Free spot-on is een contactmiddel dat zich via de talg laag over het hele lichaam van de hond verspreidt. Flea Free spot-on biedt bescherming tegen vlooien en teken. Flea Free gaat tevens de ontwikkeling van de vlo tegen en verkleint hiermee de kans op herbesmetting.

Waarom Flea free spot-on?

Om te voorkomen dat jouw hond last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je het dier iedere maand behandelt. Flea Free spot-on biedt bescherming tegen vlooien tot 8 weken. En tegen teken tot 4 weken.

Hoe werkt het?

Flea Free spot-on zit in een dropstop-pipet en is gemakkelijk aan te brengen. Deze pipet is uniek in de markt en zorgt ervoor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen! Wanneer je het beschermingsmiddel aanbrengt, strijk je de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Flea Free spot-on direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste doen net voor de avondwandeling of het slapengaan. Dan is de vloeistof het snelst opgedroogd en kan het beschermingsmiddel zijn werk gaan doen.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Stel vandaag nog het abonnement samen en jouw hond is beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Elke hond gezond

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Flea Free spot-on zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond. In ons abonnement kunnen we je meer bieden dan bescherming tegen vlooien en teken. Je kunt aanvullend kiezen voor een ontwormingstablet van No Worm Pro of Milbemax dat je dan eens per kwartaal krijgt toegestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.