Ontstaan uit liefde voor honden

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Elk hond gezond. Ik ben Henry van de Bovenkamp, mede-eigenaar van Elke hond gezond. In deze blog vertel ik je graag wat meer over mijzelf en mijn passie voor honden.

 

2 minuten
22 februari 2022

Liefde voor honden

Wat een mooie beestjes zijn het toch, honden. Ik ben gek op deze trouwe viervoeters omdat ze onvoorwaardelijke liefde kennen en heel goed leesbaar zijn. Het is dan ook superbelangrijk om je hond goed in de gaten te houden en signalen van je hond op te vangen. Als er iets is, zullen ze je het proberen te vertellen.

Zelf heb ik twee honden, Luke en Joy. In 2014 kwam Joy bij mij wonen, ze was erg bang toen ze bij mij kwam wonen en daardoor ook vaak onder mijn bed te vinden. Ik ben samen met Joy aan de slag gegaan om haar minder bang te maken en nu is het een hele lieve en toegankelijke hond. Een jaar later kwam Luke erbij, de twee zijn echt maatjes en ik ben ontzettend gek op ze!

In 2014 heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik de hondenwereld ingedoken

Muziek, vrienden en familie

Naast mijn liefde voor honden houd ik van muziek. Ik ga graag naar een festival met vrienden waar ik geniet van de gezelligheid en de muziek. Een van mijn favoriete bands is De Staat, ik heb ze onder andere zien optreden op Lowlands. Daarnaast ga ik ook graag naar concerten én speel ik piano. Lekker muzikaal dus.

Daarnaast ben ik echt een familiemens. Ik ben graag samen met mijn vriendin en haar zoontje en het afgelopen jaar ben ik oom geworden en daar ben ik mega trots op! In mijn vrije tijd ben ik ook vaak te vinden bij mijn vrienden. Het liefst buiten in het park met lekker eten en drinken tot in de late uurtjes. En als het iets minder mooi weer is daag ik ze uit voor een potje Fifa op de Playstation.

Het roer om

Tot een aantal jaar geleden was ik werkzaam in de salesbranche, elke dag strak in pak naar kantoor. Ik heb het daar onwijs naar mijn zin gehad, maar ergens kriebelde het om zelf een bedrijf op te starten. Om van mijn passie mijn werk te maken: een hondenuitlaatservice. Daarom heb ik in 2014 het roer omgegooid en ben ik het avontuur aangegaan. Na ruim 6 jaar kan ik zeggen dat het een goede keuze is geweest. Ik word er gewoon heel blij van om dagelijks te wandelen met de honden in de Soesterduinen.

Elke hond gezond

Door mijn honden uitlaatservice kom ik veel bij baasjes over de vloer. Hierdoor kwam ik erachter dat veel hondeneigenaren vergeten hun hond te beschermen tegen teken, wormen en vlooien. Iets wat wel erg belangrijk is. Hieruit is Elke hond gezond ontstaan, een abonnementsdienst waarmee je altijd op het goede moment en de juiste dosering van diergeneesmiddelen krijgt toegestuurd. Zo wordt het baasje ontzorgd en worden honden in Nederland op tijd beschermd!

Ben jij nu ook nieuwsgierig? Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een abonnement. Eenvoudig opzegbaar als het niet bevalt. Alleen verwacht ik dat je heel blij wordt van onze dienst en nog jaren trouwe abonnee blijft.