Hulp bij de opvoeding van jouw jonge hond

Het opvoeden van een jonge hond (6 tot 24 maanden) is een hele klus! In deze onthechtingsfase (puberteit) probeert de hond zich af te zetten van zijn baas. Hij wil zijn eigen wereld ontdekken. Aan jou als baas dus de taak om juist in deze ontwikkelingsfase te werken aan een goede, hechte band met jouw hond. Alle drie de boxen bevatten superhandige producten die jou hierbij gaan helpen. En … ze laten jouw hond kwispelen als nooit tevoren.

Elke twee maanden één box!

Box 1 – krijg je na afsluiten abonnement
Box 2 – krijg je twee maanden na ontvangst van box 1
Box 3 – krijg je twee maanden na ontvangst van box 2

Hoe werkt het?

STAP 1 – Vul het aanvraagformulier in

Om onze drie boxen te ontvangen met tussenpozen van steeds twee maanden, vul je het aanvraagformulier in. We nemen daarna via Whatsapp contact met je op om jouw bestelling verder in orde te maken. Na ontvangst van de drie boxen zit je helemaal nergens aan vast.

STAP 2 – Je betaalt steeds per box

Je betaalt steeds van te voren per box. Na de betaalbevestiging ontvang je een verwachte leverdatum. Alle drie de boxen krijg je met tussenpozen van twee maanden  thuisbezorgd. Na ontvangst van de drie boxen zit je helemaal nergens aan vast.

STAP 3 – Je ontvangt box 1, 2 en 3

De boxen worden om de twee maanden bij je thuisbezorgd. Dus in een halfjaar tijd heb je drie keer uitpakplezier en een boel gekwispel bij jou thuis! De bezorging gaat automatisch, je hoeft er niets voor te doen. Box 1 ontvang je binnen een week na het aanvragen van jouw boxen.

STAP 4 – Je krijgt toegang tot extra online content

Als je jouw boxen openmaakt, vind je er ook een QR-code in. Deze verwijst naar extra online instructies voor de producten die je in de box aantreft. Voor elk product geven we aan hoe je er samen met je hond mee aan de slag kunt gaan. Of we reiken je extra ideetjes aan om er nóg meer uit te halen!

Jonge hondenboxen

Drie verrassingsboxen voor jonge honden
€ 47,95 per box
Op voorraad Snelle levertijd 9,5 klantbeoordeling
Jouw boxen bestellen
Jouw boxen bestellen
Hondenbaasjes waarderen ons gemiddeld met een:
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Heb je een vraag over de Jonge hondenboxen?