Hulp bij de opvoeding van jouw jonge hond

Elke hond gezond wil dat jij als hondeneigenaar optimaal plezier haalt uit de relatie met jouw jonge hond. Wij geloven dat jouw hond hiervoor zowel fysiek als mentaal gezond moet zijn. In onze Jonge hondenboxen vind je dan ook allerlei producten die je hierbij ondersteunen. Op een leuke, speelse manier! Wij helpen je zo nog meer inzicht te krijgen in het welzijn van jouw hond en hoe je hier positief op in kunt spelen.

De producten in onze boxen zijn van goede kwaliteit en bevatten A-merken zoals Kong en Sanimal en we zorgen ervoor dat spelvormen veilig zijn en dat al het materiaal duurzaam en niet giftig is voor je hond. Als er een snack in de box zit, is dit altijd 100% natuurlijk, graanvrij en hypoallergeen.

Producten Jonge hondenboxen

Elke hond gelukkig

Een gezonde hond is een gelukkige hond. En om dat voor elkaar te krijgen, bevatten onze boxen producten die de neus van jouw hond uitdagen. Plezier en uitdaging brengt ontspanning. Het stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon volop. De producten omvatten verschillende zoekspelletjes en lieve knuffeltjes.  

BOX 1: een likmat | BOX 2: hersenwerkpuzzel (met instructies) | BOX 3: massagehandschoen

Elke hond actief

Een gezonde hond is zowel mentaal als fysiek actief. Daarom vind je in onze boxen leuke dingen die beide aspecten stimuleren. Daarmee creëer je een ontspannen hond en versterk je de band tussen jou en je hond! Want een goede balans tussen fysieke en mentale activiteit, zorgt voor een blije hond en baas.  

BOX 1: loslaattouw (met trainingsinstructie) | BOX 2: treat hider | BOX 3: treat bal & zoekbeertje

Elke hond veilig

Een gezonde hond waant zich dag in dag uit veilig. En daar heeft je hond jou bij nodig! In onze boxen vind je dan ook producten die jou helpen om deze verantwoordelijkheid als baas te nemen. En dan hebben we het over veiligheid in en om het huis en onderweg.

BOX 1: magisch terugkomdoosje (met trainingsinstructie) | BOX 2: terugkomspeeltje (met trainingsinstructie) | BOX 3: terugkomfluitje (met trainingsinstructie)

Elke hond beschermd

Een gezonde hond is een beschermde hond. Wij vinden het belangrijk dat je jouw hond preventief beschermt tegen parasieten zoals vlooien, teken en wormen. We bieden in onze boxen beschermingsmiddelen aan op natuurlijk basis die je hond hierbij goed ondersteunen.

BOX 1: STOP! Animal Bodyguard | BOX 2 & 3: aanbieding op het abonnement

Elke hond verzorgd

Een gezonde hond is een goed verzorgde hond. De producten uit de box helpen jou bij de verzorging van jouw hond. Bijvoorbeeld voor huid, vacht, poten en gebit. Want irritaties liggen al snel op de loer. En omdat je samen bezig bent, heb je hechter contact wat het vertrouwen van je hond in jou vergroot.    

BOX 1: Mondwater | BOX 2: Oorreiniger & Honingzalf | BOX 3: Visolie

Jonge hondenboxen

Drie verrassingsboxen voor jonge honden
€ 47,95 per box
Op voorraad Snelle levertijd 9,5 klantbeoordeling
Jouw boxen bestellen
Jouw boxen bestellen
Hondenbaasjes waarderen ons gemiddeld met een:
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Heb je een vraag over de Jonge hondenboxen?