Milbemax

Vergeet jij ook weleens je hond op tijd te behandelen tegen wormen met een Milbemax-tablet?
Dit is nu verleden tijd met de abonneeservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de Milbemax-tabletten ieder kwartaal op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

===

Productinformatie

Voor de gezondheid van jouw hond en van jezelf is het belangrijk om je hond preventief te behandelen tegen wormen.

De ontwormingstabletten bestaan uit de werkzame bestanddelen Milbemycine oxime en Praziquantel. Deze stoffen werken tegen long- en hartworminfecties en ter behandeling van zweepwormen, haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij honden.

Waarom Milbemax?

Milbemax Hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden. Het doodt een scala aan wormsoorten waaronder spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en lintwormen. Dit product kun je ook gebruiken om een infectie door hartworm te voorkomen.

Hoe werkt het?

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Milbemax op je deurmat zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt afgestemd op het gewicht van je hond. Ontworm je hond 4 maal per jaar.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Neem direct een abonnement en jouw hond is beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Elke hond gezond

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Milbemax zodat jouw hond optimaal is beschermd tegen wormen. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond.
Met onze dienst bieden we meer voor de bescherming van je hond. In ons basisabonnement hebben we beschermingsmiddelen tegen vlooien, teken, luizen, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Dit doen we met Advantix of Flea Free spot-on. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.