Henry van de Bovenkamp

Ik ben de initiatiefnemer van Elke hond gezond. Ik ben Elke hond gezond gestart uit liefde voor deze dieren en drukke hondenbaasjes te ontzorgen. Door mijn uitlaatservice sta ik dagelijks in contact met honden en hun baasjes. Ik kwam erachter dat de baasjes er niet altijd aan denken om hun hond op tijd te beschermen tegen vlooien, teken en wormen. Daar wil ik ze graag bij helpen.

Mijn eigen honden heten Joy en Luke en je treft mij vaak aan in de Uiterwaarden bij Culemborg. Ik vind het heerlijk om met hen zo vaak buiten te zijn.

Coen Bakker

Als ondernemer en mede-eigenaar van Elke hond gezond doe ik mee aan dit mooie initiatief. Ook ik geloof in het versterken van de optimale band tussen baas en hond, doordat je als baas erop gericht bent dat je hond fysiek en mentaal gezond is.

Dagelijks maak ik zelf lange wandelingen met mijn hond Freddie aan zee. Daarnaast trainen we zowel gedrag, behendigheid en apporteersport. Want deze slimme Toller retriever heeft veel uitdaging nodig.

Geneviève Meerburg

Het initiatief van Henry sprak me zo aan dat ik als mede-investeerder ben ingestapt om te helpen bij het verder uitbouwen van Elke hond gezond. We willen alles doen voor een optimale gezondheid en welzijn van honden hier in Nederland.

Zelf ben ik ervaringsdeskundige met mijn lieve bewerkelijke buitenlandse hond Molly die me veel tijd kost voor een fijn leven hier. Om een goed baasje te zijn voor deze speciale hond volg ik een opleiding voor hondengedragsdeskundige.

Onze nieuwsbrief

Wij inspireren je met leuke en interessante verhalen over hondengezondheid en -welzijn. Het kan over van alles gaan. Soms leerzaam, soms grappig en vaak om lekker mee aan de slag te gaan.

  • Leer je hond beter kennen door signalen te begrijpen.
  • Geef je hond wat die nodig heeft voor een optimale vitaliteit.
  • Haal veel meer plezier uit de relatie tussen jou en je hond.