Panacur

Vergeet jij ook weleens op tijd je hond te behandelen tegen teken, vlooien en wormen? Dan komt het moment dat je een teek op je hond vindt en je realiseert dat je toch wat te laat bent geweest met het aanbrengen van de dierbeschermingsmiddelen. Dit is nu verleden tijd met de abonneeservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de Panacur tabletten elke maand thuis op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

===

Productinformatie

Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel met het bestanddeel Fenbendazol.

Panacur werkt tegen de meest voorkomende wormen, zoals lintwormen en rondwormen. Maar ook draagt het bij aan het herstel bij problemen ten gevolge van Giardia. Dit middel is geschikt voor honden in elke levensfase, dus ook voor puppy’s en kittens!

Waarom Panacur?

Naast dat Panacur werkzaam is tegen wormen, werkt het ook bij klachten veroorzaakt door de Giardiasis parasiet. Deze parasiet is een van de meest voorkomende maag- en darmproblemen bij honden. In de meeste gevallen raken huisdieren besmet doordat ze de parasiet opeten wanneer zij van de straat eten of drinken. Wanneer huisdieren besmet zijn, kunnen ze de parasiet verspreiden in de omgeving en zo ook andere dieren en zelfs hun baasjes besmetten. De meeste dieren ervaren nauwelijks klachten wanneer zij besmet zijn met de parasiet. Bij jonge of verzwakte huisdieren kan de parasiet wel klachten zoals diarree veroorzaken. Het is dus zeer belangrijk om alert te zijn, wanneer uw huisdier dit soort klachten ervaart.

Hoe werkt het?

Je kunt de pillen direct in de bek van je hond achterop de tong leggen. Als je hond dit niet prettig vindt dan kan je de pillen verkruimelen en door het voedsel mengen of oplossen in water. Het aantal eenheden dat geschikt is voor uw huisdier is afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van uw huisdier. Bij de tabletten zit een eenheid in een tablet. Elke hond gezond geeft aan welke dagelijkse hoeveelheid geschikt is voor jouw hond. Het middel moet 3 dagen achtereen worden toegediend.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Neem direct een abonnement zodat jouw hond zo goed mogelijk is beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Elke hond gezond

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering Panacur zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond.
Met onze dienst is je hond beschermd tegen vlooien, teken, luizen, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Met de aanvulling van Panacur krijg je ook eens per kwartaal ontwormingstabletten van Panacur toegestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.