Voordelig abonnement Eenvoudig opzegbaar Snelle lervertijd Hoge beoordeling
Beschermingsmiddelen bestellen

Jouw pup altijd beschermd tegen vlooien en teken

  • Oplossing in abonnementsvorm

  • Ook 100% natuurlijke producten

  • Vanaf € 5,49 per maand

  • Juiste dosering voor jouw pup

  • Eenvoudig opzegbaar

Abonnement samenstellen
Beste middel tegen vlooien

Jouw pup beschermd via je brievenbus

Het is belangrijk je pup tijdig te beschermen tegen parasieten, zoals vlooien, teken en wormen. Daarom bieden wij op abonnementsbasis beschermingsmiddelen aan voor honden. Kies voor een maandelijks of tweemaandelijks beschermingsmiddel tegen vlooien en teken waarmee je de juiste dosering precies op het juiste tijdstip thuis bezorgd krijgt. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is het middel aan je hond geven. Zo is jouw hond het hele jaar door beschermd en hoef jij er nooit meer aan te denken!

Hoe werkt ons abonnement?

 

STAP 1 – Juiste samenstelling voor je hond

We vragen je eerst wat informatie over je hond zodat we zeker weten dat je de juiste hoeveelheid beschermingsmiddelen ontvangt.

STAP 2 – Vlooien, teken en/of wormen?

Je kunt zelf je abonnement samenstellen. Kies uit verschillende merken, wel of niet ontwormen, of een natuurlijk product. Elk abonnement bevat een middel tegen vlooien, teken en luizen. Je ziet hier meteen wat het kost.

STAP 3 – Geleverd op het juiste moment

Wij zorgen ervoor dat jouw product op het juiste moment bij je in de brievenbus valt. Door dat wij periodiek je beschermingsmiddelen bezorgen ben je altijd op tijd om je hond te beschermen.

STAP 4 – Makkelijk aanpasbaar

Je kunt je abonnement heel gemakkelijk aanpassen, pauzeren of stopzetten. Dit doe je eenvoudig door in te loggen op je persoonlijke account via onze website.

Abonnement

bescherming tegen vlooien, teken en/of wormen
Vanaf € 5,49 per maand
Op voorraad Voor 18:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden Makkelijk opzegbaar 9,6 klantbeoordeling
Abonnement aanvragen
Abonnement aanvragen
Hondenbaasjes waarderen ons gemiddeld met een:
24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Over ons

Wij Henry, Coen en Geneviève zijn drie hondenliefhebbers, die elkaar gevonden hebben in een gezamenlijke droom. En die droom is: alle honden in Nederland fysiek gezond en mentaal stabiel. Elke hond en baas in balans, dus samen lekker in je vel! Dat gunnen we iedere hondenbezitter toe. En wij hopen met Elke Hond Gezond daar een bijdrage aan te kunnen leveren.