PUUR Natuur

Heeft jouw hond soms wat extra nodig voor meer vitaliteit en levensvreugde? Heeft je hond wel eens last van jeuk, stress of stramheid? En wil jij daar graag wat aan doen maar je weet niet wat of hoe? Dit is nu verleden tijd met de complete serie gezondheidsproducten voor je hond van PUUR van NML Health. Wij zorgen ervoor dat je deze thuis op je deurmat ontvangt. Zo hoef jij alleen je hond ermee te behandelen. Handig hè?

===

Productinformatie

PUUR is een complete serie gezondheidsproducten voor hond en trouwens ook  voor kat en paard. De uitgebreide serie aan producten van PUUR biedt een gezonde aanpak op het gebied van spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag.

Op dit moment bestaat ons aanbod uit: PUUR Spondy, Puur Hotspot, PUUR Tranquil en PUUR Pollen. De producten zijn samengesteld op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde en worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De middelen zijn op basis van fytotherapie en/of verdunde ingrediënten die het zelfgenezend vermogen van het dier stimuleren. Voorbeeld hiervan is het desensibiliseren met PUUR Pollen of PUUR Detoxi voor de afvoer van afvalstoffen.

Waarom PUUR?

De PUUR producten kan je beschouwen als supplementen voor je hond  die op veel verschillende vlakken bijdragen aan de algehele gezondheid en het welzijn van je hond. Het merk focust op gezondheid en het voorkomen van ziektes. Dit past goed bij de preventiefilosofie van Elke hond gezond.

Hoe werkt het?

Je kunt de middelen van PUUR vergelijken met homeopathische producten. De ingrediënten zijn met water verdund tot een verantwoorde werkzaam product.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Koop vandaag nog de aanvullende producten van PUUR Natuur en verbeter de vitaliteit van je hond

Elke hond gezond

Kies voor de abonnementsdienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie zodat jouw hond optimaal natuurlijk is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond. Met ons abonnement is je hond niet alleen beschermd tegen vlooien en teken. Als optie bovenop dit product kun je eens per kwartaal een ontwormingstablet van No WormPro, Milbemax of Panacur toegestuurd krijgen. Gecombineerd met supplementen van PUUR natuur zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten en ongemakken. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.