Snuffelmat

Is jouw hond een schrokop en is de maaltijd in een mum van tijd verorberd? En wil jij daar graag wat aan doen maar je weet niet wat of hoe? Dit is nu verleden tijd met de Snuffelmat. Dan moet je huisdier  z’n best doen voor het voer. Wij zorgen ervoor dat je de mat in huis krijgt. Zo hoef jij alleen je hond nog aan het werk te zetten voor zijn maaltijd.

===

Productinformatie

Een gezonde hond is ook mentaal een stabiele hond. Dit kun je bereiken door je hond naast fysiek bezig te laten zijn, ook aan het werk te zetten met zijn brein. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld onze Snuffelmat.

 

Snuffelmat Amigo

Daag je hond uit met deze snuffelmat. Verstop brokjes of snoepjes in de mat en laat je hond speuren naar het lekkers. Het houdt jouw hond lekker bezig en zorgt ervoor ontspanning door mentale inspanning.

Elke hond verdient hersenwerk!

Bij Hersenwerk creëer je een heerlijk ontspannen hond door hem mentaal te laten inspannen. De basis is simpel: je laat je hond in, op of tussen allerlei verschillende soorten materialen naar iets lekker zoeken. Daarmee worden de zintuigen van je hond optimaal gestimuleerd. Zij spant zich in, concentreert zich en is even samen met jou in jullie eigen bubbel. Vaak is na tien minuten of een kwartier je hond al helemaal zen. Heerlijk toch? En hersenwerk versterkt daardoor de band tussen jou en je hond. Dus wat wil je nog meer?

Gegevens over het product

Snuffelmat Amigo Grijs Groen
Materiaal: Textiel
Wasbaar op 30 graden Celsius
Afmeting: 30 x 40 cm x 8 cm

 

 

Zet je hond mentaal aan het werk met de Snuffelmat

Elke hond gezond

Kies voor de abonnementsdienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering beschermingsmiddelen tegen vlooien, teken en wormen zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond. Gecombineerd met supplementen van PUUR natuur zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten en ongemakken. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.