STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie

Vergeet jij ook weleens op tijd je hond te behandelen met STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie? Tot het moment dat je een teek op je hond vindt en je realiseert dat je toch wat te laat bent geweest met het aanbrengen van de diergeneesmiddelen. Dit is nu verleden tijd met de abonnementsservice van Elke hond gezond. Wij zorgen ervoor dat je de STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie-pipet elke maand thuis op de deurmat ontvangt. Zo weet je precies wanneer je hond weer behandeld moet worden. Handig hè?

===

Productinformatie

Parasieten zoals vlooien, teken, luizen en vliegende insecten zijn meer dan alleen vervelend. Ze kunnen namelijk allergische reacties en huidontstekingen veroorzaken, tot bacteriële infecties leiden en besmetting met ziekten en andere parasieten in de hand werken.

STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is een 100% natuurlijk en hypoallergeenmiddel dat vlooien- en teken weert, waarmee het immuunsysteem niet verder geprikkeld wordt.

Hoe werkt het?

De unieke plantaardige formule van STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie is volledig veilig voor je hond. Volwassenen en kinderen kunnen het huisdier onmiddellijk na toepassing aanraken. Dankzij de milde samenstelling ook geschikt voor zogende moederdieren, pups, kittens en oudere dieren. STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie helpt de vacht gezond, jeukvrij en fris te houden. Het houdt ongenode gasten op afstand. Kan worden verdeeld over het lichaam zonder bijwerkingen. Direct zwemmen na het toepassen vermindert de werking niet. In STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie worden de volgende kruidenextracten gebruikt: brandnetel, tijm, knoflook, lavendel, rozengeranium, rozemarijn, bitterhout en salvia. Verder bevat het verdunde etherische oliën van de bomen: neemboom, olijfboom, Peruviaanse peperboom en de tea tree.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Bestel vandaag nog het pakket en jouw hond is beschermd tegen vlooien, teken en wormen

Elke hond gezond

Kies voor de dienst van Elke hond gezond en krijg het hele jaar de juiste dosering STOP! Animal Bodyguard Aromatherapie zodat jouw hond optimaal is beschermd. De dosering wordt bepaald op basis van het gewicht van je hond. Met onze abonnementsdienst is je hond zo goed mogelijk beschermd tegen vlooien, teken en luizen. We bieden je aanvullend de mogelijkheid het abonnement uit te breiden met een ontwormingstablet van No Worm Pro of Milbemax dat je eens per kwartaal krijgt toegestuurd. Zo zorgen we er samen voor dat jouw hond het hele jaar optimaal is beschermd tegen alle soorten parasieten. Waar wacht je nog op?

Onze merken

Klik op de logo’s voor meer informatie.