Elke hond gezond is op dit moment een kleinschalige internet startup. Wij verkopen via een abonnementsservice beschermingsmiddelen tegen vlooien, teken en wormen aan hondeneigenaren. Zij krijgen de middelen, na het afsluiten van een online abonnement, in de juiste dosering op het door hen gewenste moment in de brievenbus. Het enige wat de hondenbaas nog hoeft te doen, is het middel toedienen. We willen de komende twee jaar groeien naar scale-up en tenslotte gaan behoren tot de gevestigde orde. Met vele blije en loyale klanten en een robuuste financiële positie. Naast de abonnementsservice succesvol maken, willen we een breder productaanbod bieden voor hondenwelzijn en -gezondheid (zowel mentaal als fysiek) inclusief een contentplatform voor de hondeneigenaren.

Wij zoeken

Een operationeel manager die de kar wil trekken én die bereid is om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Iemand die het leuk vindt om het team van Elke hond gezond aan te sturen, structuur te bieden, alle operationele activiteiten te coördineren en zelf een deel van de taken uit te voeren. Zodat de bedrijfsvoering loopt als een geoliede machine.
Je bent ervoor verantwoordelijk dat iedereen weet wat zijn of haar taken en resultaatsbijdragen zijn en door jou wordt ondersteund om dat voor elkaar te krijgen. Onze ideale roedelleider zorgt bovendien ook voor een goede sfeer in het team, is verbindend en warm. En heeft oog voor onze klanten en hun dierbaarste bezit: alle honden en hondeneigenaren in Nederland.

Ben jij iemand die de kar wil trekken én die bereid is om ook zelf de handen uit de mouwen te steken?

Jouw doel

Het in goede banen leiden van alle activiteiten van Elke hond gezond zodat de processen geordend verlopen en de bijbehorende resultaten opleveren. Je stuurt het team aan en werkt operationeel mee op onderdelen waar de capaciteit niet toereikend is. Als roedelleider neem je het voortouw, geef je aanwijzingen en zorgt voor een teamspirit waardoor iedereen het fijn vindt om onderdeel te zijn van het Elke hond gezond team. Als startup wil Elke hond gezond snel groeien en jij bent daarin een stimulerende factor. Je hebt veel oog voor onze kernwaarden: gemak, preventief, persoonlijk, kwalitatief en plezier.

Wij zoeken iemand die:

 • aantoonbaar leidinggevende kwaliteiten heeft;
 • kan laten zien dat hij of zij gewend is hands-on mee te werken;
 • beschikt over aanstekelijke energie voor een juiste teamspirit (we werken nu nog allemaal vanuit huis, hopelijk in de toekomst vanuit een eigen kantoor);
 • zelfstandig kan werken;
 • houdt van pionieren;
 • resultaatgericht is;
 • goed in Nederlands is (zowel mondeling als schriftelijk).


Daarnaast zou het helemaal geweldig zijn als je:

 • ervaring hebt met een startup;
 • ervaring hebt met een webshop voor Nederlandse consumenten;
 • heel erg van honden houdt;
 • op zoek bent naar (mede)ondernemerschap;
 • het leuk vindt om content te schrijven voor onze social kanalen;
 • kan omgaan met de back-end van een WordPress website;
 • vertrouwd / comfortabel bent met digitale, online tools (zoals Hubspot en Picqer).


Dan bieden wij jou:

 • een startup-omgeving waarin je op alle fronten kunt meedenken en -bouwen;
 • een job waar vallen en opstaan aan de orde van de dag zijn;
 • een plek waar je veel lol kunt hebben en waar je heel veel leert;
 • verantwoordelijkheden en bevoegdheden om het echt op je eigen manier te doen;
 • een omgeving waarin je helpt de groei in klanten te realiseren met een concrete doelstelling;
 • een klein enthousiast ondernemersteam dat samen met jou gaat voor succes;
 • flexibiliteit in het aantal werkuren (minimaal 16, maximaal 32);
 • een concurrerend salaris / uurtarief;
 • thuiswerken als (voorlopige) norm, met een uitvalsbasis op de Muntkade in Utrecht.

Beschik jij over aanstekelijke energie voor een juiste teamspirit?

Het huidige team

Elke hond gezond bestaat op dit moment uit een aantal betrokken mensen die naast andere werkzaamheden, deels vrijwillig en meestal op afstand ieder hun eigen bijdrage leveren. Kartrekker is de bedenker en initiatiefnemer Henry die allerlei operationele activiteiten uitvoert, tijdelijke eindverantwoordelijke voor de business is Coen en het kernteam is compleet met Geneviève, die zich richt op funding en strategische relaties. Stefan en Jenny zijn onze betrokken business angels. We hebben een contentteam dat wordt gevormd door Aukje en Merel. Job is onze business controller en Kristin coördineert diverse projecten met externe strategische partners. Zoals Enof (design en content), Social Brothers (website) en Driivn (online campagnes).

Als roedelleider krijg je een zelfstandige en sturende rol in dit team. Je stemt goed af met Coen over de activiteiten en de resultaten. We verwachten een substantiële groei en parallel hieraan gaan we ons team verder versterken. De voornaamste teamleden zijn recent voorgesteld via ons LinkedIn kanaal. Dus daar lees je meer over de personen achter elke hond gezond.

Elke hond gezond – Samen lekker in je vel

Elke hond gezond streeft een wereld na waarin hondeneigenaren optimaal plezier halen uit de relatie met hun hond doordat ze een fijne, ongecompliceerde relatie met hun hond hebben. Hiervoor is het belangrijk dat de hond in goede fysieke en mentale gezondheid verkeert, omdat gebreken en ongemakken vaak de fijne relatie uit balans brengen. Wij bieden op een gemakkelijke en digitale manier hulp aan hondeneigenaren.

Elke hond gezond biedt kwalitatieve en verantwoorde informatie, producten en diensten op het gebied van lichamelijke en mentale gezondheid van de hond. Zo helpen we hondeneigenaren inzicht te krijgen in het welzijn van hun hond en hier positief op in te spelen. We vullen hiermee de ruimte in die ligt tussen de goedbedoelde adviezen van hondenliefhebbers op internetfora en de echte specialisten op het gebied van dierenwelzijn en -gezondheid.

Op dit moment helpen we hondenbezitters in Nederland door ze op het juiste moment te voorzien van de juiste dosering beschermingsmiddelen om hun hond beschermen tegen vlooien, teken en wormen. Maandelijks wordt de juiste dosering aan hoogwaardige kwaliteit diergeneesmiddelen afgeleverd aan huis. Binnenkort bieden we ook andersoortige producten aan, zoals hersenwerk, oliën en bijvoorbeeld natuurlijke voedingssupplementen.

Interesse?

Neem dan contact op met Coen Bakker, interim directeur:

c.bakker@elkehondgezond.nl
06 51120906

Solliciteren kan tot 30 april

 

Onze merken

klik op de logo’s voor meer informatie